Stylebox

Hej bloggen.
Her for et stykke tid siden var jeg et smut forbi Stylebox i Frederiksbergcenteret for at blive lidt forkælet. De søde piger der tog sig af mig hedder Celina og Cecille, og de er simpelthen kanondygtige!
Jeg kender Cecille i forvejen, men Celina var “ny” for mig, men selvom man altid er lidt bekymret for, om man nu kan finde noget at tale om (og bør tale om noget overhovedet!) så gik det så fint. Hun er simpelthen så dygtig og sjov, så hun var med til at give mig en rigtig lækker oplevelse.
Jeg fik hårkur med en masse lækre proteiner til mit skadede, farvede hår (det blir’ bare aldrig godt, haha) og hovedbundsmassage… MMMMH, hovedbundsmassage.. Kender I det, når man næsten ikke kan koncentrere sig om samtalen, fordi man ligger og raller af velbehag? Mh, det var så godt, haha!

Celina gav som sagt hårkur + massage og bagefter stylede hun det rigtig lækkert. Jeg havde ikke rigtig regnet med at kunne se så stor forskel efter én gangs hårkur, men hun må kunne et eller andet, for jeg kunne ihvertfald se forskel bagefter 😀
Vi talte lidt sammen mht styling og blev enige om at store Hollywood-krøller var vejen frem. Jeg ved ikke, om jeg har for tykt et hovede til krøller, men jeg elsker ihvertfald at have det, så det var rart med en smule afveksling. Hun lavede det med et glattejern, hvilket jeg bare ikke kan finde ud af, så jeg var ret misundelig over hendes krølle-skills 😀 haha.

Hos Cecille fik jeg lavet lækre negle der passede til mit fabulous hår 😉 Vi blev enige om lækre gyldne nuancer på en brunlig/kobber-farvet base, og så kom der ellers masser af glimmer, folie, bladguld osv på 😀
Jeg har en rigtig klam finger (jeg kalder den min spasser-finger) hvor neglen er knækket helt nede ved roden, så den var lidt svær at arbejde med, men den blev også lakeret og rullet i glimmer. Så kan den pynte lidt, selvom den er klam 😀

Jeg elsker at få lavet negle hos Cecille. Hun er en af mine absolutte yndlings-Shellac-piger (hvad hedder det? haha) ♥
Hun har kun lavet Shellac siden sommeren 2013, men alligevel er hun langt bedre end de fleste andre, jeg har været til! Desuden er hun rigtig god til at komme med vilde og lækre forslag til fede designs, så jeg har altid herre svært ved at beslutte mig, når jeg er inde hos hende, det er lidt synd for hende, hehe..
Men ihvertfald så forstår hun en pige’s behov for glamour i sit liv (=på sine negle ;)) og hver gang jeg tjekker hendes Insta/Facebook ud, så tænker jeg altid “ej det skal jeg have lavet næste gang! eller den der er også pæn. og ej, de er flotte!” så I kan nok forstå, hvorfor jeg altid har så svært ved at beslutte mig 😀

Men alt i alt vil jeg bare sige, at jeg virkelig nød min oplevelse hos dem begge (hvilket jeg forøvrigt altid gør!) så jeg kan varmt anbefale jer at tage til Cecille, hvis I ønsker lækre negle og Celina, hvis I ønsker flot, velplejet hår.
Jeg var så heldig at blive “budt på” oplevelsen, men deres priser er ikke særlig høje, og de er hver en krone værd, så hvis I gerne vil forkæle jer selv, synes jeg, I skulle tage et smut forbi Stylebox, Frederiksberg.

Jeg fik lavet Shellac med effekter og fik hårkur, massage og styling. Priser og booking sker HER
Husk at spørge efter Celina & Cecille, når I er derude ♥

Vil I se flere af Cecille’s lækre negledesigns, kan I følge hende på Instagram – @Cecillegh


_DSC8097
Se hvor lækkert og velplejet mit hår er efter hårkuren + massage. Det skinner helt. Jubiii!

_DSC8100
Og mine flotte krøller! Lækkert diva-hår all the way 😉

_DSC8103
Cecille udøver sin magi ♥

_DSC8104
Og min spasser-finger er strategisk gemt af vejen, haha!

_DSC8108
Jubiii, se hvor fine de blev!

_DSC8109
_DSC8112
_DSC8106
Det sidste billede er redigeret, så man rigtig kan se de lækre, varme toner i lakken ♥

_DSC8115
Celina til venstre og Cecille til højre – flotte, dygtige damer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...